Формулата на Grintuss Adult е специално създадена да противодейства на всички видове кашлица при възрастни и деца над 12 години.

Благодарение на  защитния си механизъм на действие продуктът бързо облекчава симптомите, като въздейства върху причината: дразнене на лигавицата, дължащо се на инфекциозни агенти, както и на дразнещи агенти като дим, смог и прах.

Поради тези свои характеристики Grintuss е подходящ за всички и може да се използва и от възрастни, хора с целиакия, както и при бременност и кърмене, след предварителна консултация с лекар.

Състав

ФУНКЦИОНАЛНИ ВЕЩЕСТВА:

  • Мед*;
  • Молекулен комплекс от смоли, полизахариди и флавоноиди от Гринделия*, Теснолист живовляк* и Хелихризум* (Poliresin®); Титриран в полизахариди (молекулно тегло > 20 000 Dalton) ≥ 20%

Съдържа още: Тръстикова захар*; Вода; Етерични масла от: Евкалипт, звездовиден анасон, лимон; Натурален аромат от лимон; Гума арабика; Ксантанова гума.

* Съставки от биологично земеделие

Начин на приложение

Препоръчва се приемът на 10 ml (2 дозаторни лъжички) от два до четири пъти дневно, като последният прием да е преди лягане.

Разклатете преди употреба. Съдържа дозаторна лъжичка. След употреба затваряйте добре флакона и измивайте старателно дозаторната лъжичка.

След отваряне използвайте продукта в рамките на три месеца.

Предупреждения

Да не се използва при свръхчувствителност или индивидуална алергия към една или повече съставки.

В случай че симптомите не се повлияват, препоръчваме да се консултирате с лекар.

Да се съхранява при стайна температура, далеч от източници на топлина и на защитено от светлина място.

Да се държи на места, недостъпни за деца. Срокът на годност се отнася за неотворена опаковка при правилно съхранение.

Опаковка

Стъклен флакон от 180 g.

СЪДЪРЖА ДОЗАТОРНА ЛЪЖИЧКА

Прочетете внимателно предупрежденията и инструкциите за употреба

Aboca